Predstavljanje Javnog natječaja 'Savjetovanje potrošača'

Slika /arhiva_gospodarstvo/public/galerija/savjetovanje potrošača.jpg

 

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u suradnji s Ministarstvom financija i Gradom Zagrebom, organizira predstavljanje Javnog natječaja „Savjetovanje potrošača“ II./2018 raspisanog  dana 07. svibnja 2018. uz  rok prijave do 06. lipnja 2018. 

https://www.mingo.hr/page/javni-natjecaj-za-dodjelu-financijske-podrske-za-provedbu-projekta-savjetovanje-potrosaca-ii-2018

Predstavljanje Natječaja će se održati u ponedjeljak 14. svibnja 2018. od 11 do 13 sati u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78.

Pozivaju se sve udruge koje djeluju u području zaštite prava potrošača da dođu na navedeno predstavljanje na kojoj će biti upoznati s propozicijama predmetnog Javnog natječaja.

Na Javni natječaj se mogu prijaviti sve udruge koje djeluju u području zaštite prava potrošača upisane u Registar neprofitnih organizacija i/ili vode transparentno financijsko poslovanje u skladu sa Zakonom o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija, koje su namjenski trošile prethodno dodijeljena sredstva iz javnih izvora, nisu u stečaju, ispunile su obveze vezane uz plaćanje doprinosa ili poreza, koje su u svom djelovanju neovisne o trgovcima, ne djeluju u okviru bilo koje vjerske ili političke opcije ili stranke, udruge čiji  jedan od osnivača nije politička stranka, kao i udruge koje su uskladile svoje statute, sukladno odredbama Zakona o udrugama, te uz ispunjavanje ostalih uvjeta propisanih ovim Javnim natječajem.

Molimo da najkasnije do petka, 11. svibnja 2018. do 12 sati potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail adresu: natjecaj.potrosaci@mingo.hr.

Prezentaciju sa predstavljanja Javnog natječaja preuzmite ovdje.



Stranica