OBAVIJEST vezano za javni poziv za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada

Slika /NASLOVNE FOTOGRAFIJE I KORIŠTENI LOGOTIPOVI/content/5a86f1950841b.jpg

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 29. siječnja 2018. godine Najavu javnog poziva za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada (u daljnjem tekstu: Najava Javnog poziva) na sljedećim internetskim stranicama: www.fzoeu.hr; www.mzoeu.hr; www.udruga-gradova.hr; www.udruga-opcina.hr; www.hgk.hr, te 30. siječnja 2018. godine u tiskanim medijima i to: Večernji list, Jutarnji list, 24 sata, Slobodna Dalmacija, Glas Istre, Glas Slavonije.

Najava Javnog poziva bila je otvorena do 13. veljače 2018. godine, te je za to razdoblje Fond zaprimio 187 pisanih prijedloga/upita od strane jedinica lokalne samouprave. Svi objedinjeni prijedlozi/upiti objavljeni su na internetskoj stranici Fonda i Ministarstva zaštite okoliša i energetike u tabličnom prikazu, prema redoslijedu zaprimanja. Prijedlozi/upiti koji su dostavljeni nakon 13. veljače 2018. godine (izvan roka za dostavu) nisu obuhvaćeni tabličnim prikazom.

Kao što je najavljeno, Fond će Javni poziv za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada objaviti u roku do 30 dana od dana najave na internetskoj stranici Fonda, odnosno do 01. ožujka 2018. godine.

U svrhu pomoći jedinicama lokalne samouprave u ispunjavanju prijave na Javni poziv za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada, Fond će organizirati 4 radionice na području Republike Hrvatske, a raspored radionica i lokacije biti će objavljene na internetskoj stranici Fonda, Ministarstva zaštite okoliša i energetike i Hrvatske gospodarske komore.

Obavijest (pdf)

Pitanja i odgovori (pdf)



Stranica