Ministar Filipović na obilježavanju Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu

  • Slika /slike/Vijesti/2022/FER 3.jpg
  • Slika
Ministar Davor Filipović sudjelovao je danas kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske na svečanosti obilježavanja Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Uz ministra Filipovića, događanju su pristvovali i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Miro Totgergeli, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, rektor Sveučilišta u Zagrebu Stjepan Lakušić, prorektori Sveučilišta u Zagrebu te drugi uvaženi gosti, profesori, studenti i nenastavno osoblje Fakulteta.
 
Svečanost je otvorio domaćin, dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva Vedran Bilas, a nakon ostalih prigodnih obraćanja, program je nastavljen svečanom dodjelom priznanja i nagrada najuspješnijim studentima i djelatnicima Fakulteta.
 
Fakultet elektrotehnike i računarstva u svim je govorima istaknut kao jedna od najvažnijih i najuspješnijih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, osobito zbog svojeg istraživačkog rada i studijskih programa s izvrsnim nastavnicima i ostalim zaposlenicima. Fakultet je čvrsto povezan s gospodarstvom te pripada vodećim znanstveno–obrazovnim ustanovama u Republici Hrvatskoj.
 

Stranica