'Beskrajna čestitka' Ministarstva zaštite okoliša i energetike nagrađena nagradom IdejaX za kreativnost

  • Slika /slike/Vijesti/MZOiE_Cestitka_01.jpg
  • Slika
  • Slika
Na najvećem nacionalnom natjecanju kreativnosti, Ideja X, koje već 10 godina nagrađuje ideje koje pomiču granice, Studio Sonda i Ministarstvo zaštite okoliša i energetike osvojili su nagradu u kategoriji Korporativne komunikacije za rad "Beskrajna čestitka"- brončanu IdejuX.

Izuzetno smo ponosni jer je rad prepoznat od strane struke i kolega, a osobito jer je riječ o uratku koji je zasigurno realiziranom s najmanjim budžetom od svih prijavljenih radova, te se nominacijom i osvajanjem nagrade svrstao uz bok kampanjama velikih tvrtki koje imaju značajne budgete i velike produkcije za realizaciju.

Studio Sonda beskrajnu čestitu osmislio je na zahtjev Ministarstva kojim je zatraženo da blagdanska čestitka (Božić i Nova godina) bude vođena načelima zaštite i očuvanja prirodnih resursa.

Dodajmo ovome da su se u žestokoj konkurenciji u finalu jubilarnog natjecanja MIXX koje nagrađuje najbolje digitalne kampanje I alate/platforme na području tržišnih komunikacija našli superjunaci Ministarstva zaštite okoliša I energetike "Ozonsko I Ozončica". 

Podsjetimo, Ministarstvo zaštite okoliša I energetike prošle je godine povodom Međunarodnog dana zaštite ozonskoga sloja pokrenulo kampanju na Viberu kojom smo željeli podići svijest o važnosti zaštite ozonskoga sloja. Paket naljepnica sa superjunacima ministarstva preuzelo je 131.885 korisnika što je 46,54 % više od planiranog cilja.

Stranica