Virtualna informativna radionica za poziv na dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća"

Slika /slike/Vijesti/1. pravo na pristup.jpg
Virtualna radionica za poziv na dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća“ (C1.1.2. R2-I3) održat će se u petak, 22. travnja 2022. s početkom u 13 sati. Radionica će se održati putem platforme MS Teams. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem elektroničke pošte zaključno s 21. travnja 2022. do 12 sati, ili do popunjenja kapaciteta. 

Očekivano trajanje radionice je 2 sata.

Na radionicu se možete prijaviti slanjem poruke na: nov@mingor.hr s naznakom „Prijava na virtualnu radionicu novoosnovani MSP“. Nakon zaprimljenih prijava, na Vašu mail adresu ćete zaprimiti poveznicu za radionicu na platformi MS Teams. Zbog ograničenog broja korisnika MS Teams platforme, molimo Vas da se na radionicu prijavite s najviše dvije mail adrese po instituciji/poduzetniku. U slučaju tehničkih poteškoća tijekom same radionice po potrebi će se organizirati dodatni termin. Na mrežnoj stranici https://mingor.gov.hr/ biti će objavljena prezentacija s provedene radionice.

Stranica