U Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja održan sastanak s predstavnicima udruženja trgovine pri HGK i HUP-u

Slika /slike/Vijesti/2022/shutterstock_92894512_cr.jpg

U Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja danas je održan sastanak s predstavnicima udruženja trgovine pri HGK i HUP-u kojemu su prisustvovali Jurica Lovrinčević ispred Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te Ivica Katavić, predsjednik Udruženja trgovine HGK; Josip Zaher, predsjednik HGK - Komore Zagreb; Martin Evačić, predsjednik Udruge trgovine pri HUP-u i Danijel Vidiš, član Izvršnog odbora Udruge trgovine pri HUP-u.

Sastanak je sazvan kako bi se raspravilo o aktualnoj situaciji te razmijenile informacije i usuglasili planovi za pružanje podrške hrvatskom trgovačkom sektoru.

Jurica Lovrinčević još je jednom zahvalio trgovačkim lancima Konzumu, KTC-u i Tommy-u na podršci i suradnji u projektu praćenja maloprodajnih cijena.

Predstavnici udruženja trgovine informirani su o metodologiji prikupljanja i objave cijena u sustavu koji će građanima služiti za transparentan uvid i usporedbu maloprodajnih cijena u trgovačkim lancima.

Ispred Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja još jednom su pozvani i ostali trgovci da se pridruže projektu te je najavljeno njegovo predstavljanje za petak, 10. veljače u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja.



Stranica