Sastanak ministra Horvata s predstavnicima Đure Đaković Grupe

Slika /arhiva_gospodarstvo/dokumenti/ĐĐ sastanak naslovna.png
Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat  sastao se danas, 7. travnja 2020. u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta s predstavnicima Đuro Đaković Grupe.
Predsjednik Uprave Đuro Đaković Grupe Hrvoje Kekez i predsjednik Nadzornog odbora tvrtke Đuro Popijač upoznali su ministra Horvata i suradnike s trenutnom situacijom u tvrtki, prezentirali plan budućih aktivnosti kao i aktivnosti oko pronalaska strateškog partnera.
„ Cilj nam je kroz osiguranje tekuće likvidnosti i izvršenje postojećih ugovornih obveza te ugovaranje novih poslova stvoriti preduvjet za provedbu restrukturiranja Društva i osigurati njegovo održivo poslovanje, naravno uz kontinuiranu komunikaciju s predstavnicima Europske komisije. Siguran sam, kao i svi drugi dioničari, da tvrtka Đuro Đaković ima budućnost te očekujem skorašnje sazivanje Glavne skupštine Društva, na kojoj bi se donijele odluke koje će omogućiti provedbu  Odluke Vlade Republike Hrvatske“ izjavio je nakon sastanka ministar Horvat.
Predsjednik Uprave Kekez složio se ministrom te ustvrdio da će uskoro sazvati Skupštinu Društva na čijem dnevnom redu će se naći Odluke definirane Odlukom Vlade RH.


Stranica