Poziv udrugama za zaštitu prava potrošača na Drugi međuresorni dijalog za unaprjeđenje politike zaštite potrošača u RH, 26. veljače 2019., Zagreb

Slika /arhiva_gospodarstvo/public/downloaded/Naslovna web.jpg

Nakon Prvog međuresornog dijaloga za unaprjeđenje politike zaštite prava potrošača, koji se održao dana 12. prosinca 2018. godine i rezultirao je Zajedničkim zaključcima svih dionika https://www.mingo.hr/page/zajednicki-zakljucci-s-prvog-meduresornog-dijaloga-za-unaprjedenje-zastite-prava-potrosaca, te u cilju što kvalitetnije daljnje zajedničke realizacije planiranih aktivnosti i mjera, kao i umrežavanja dionika u ispunjenju ovih zajedničkih ciljeva pozivamo vas na Drugi međuresorni dijalog za unaprjeđenje politike zaštite potrošača u Republici Hrvatskoj koji će se održati dana 26. veljače 2019. godine u  prostorijama HUB 385, Petračićeva ulica 6, Zagreb od 10:00 do 16:30 sati.

Nacrt Programa Drugog međuresornog dijaloga za unaprjeđenje politike zaštite potrošača u Republici Hrvatskoj preuzmite ovdje.

Na prvom, plenarnom dijelu Drugog međuresornog dijaloga će predstavnici različitih dionika politike zaštite prava potrošača u Republici Hrvatskoj predstaviti aktivnosti i mjere koje planiraju provesti, dok su u drugom dijelu predviđene interaktivne radionice u cilju zajedničke komunikacije oko operacionalizacije i provedbe istih.

Molimo da potvrdu dolaska sa imenima sudionika (po jedan predstavnik iz svake udruge za zaštitu potrošača) dostavite do petka, 22. veljače 2019. godine na adresu elektroničke pošte: prava.potrosaca@mingo.hr.



Stranica