Održana virtualna konferencija o razmjeni informacija, povezivanju i nastavku poslovanja malih i srednjih poduzetnika zemalja Suradnje 17+1

Slika /arhiva_gospodarstvo/dokumenti/virtualna konferencija.jpg
Državni tajnik Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Mario Antonić sudjelovao je na virtualnoj konferenciji o razmjeni informacija, povezivanju i nastavku poslovanja malih i srednjih poduzetnika zemalja Suradnje 17+1 održanoj 16. lipnja 2020. u Pekingu i Cangzhou.
 
Glavna tema konferencije bila je poboljšanje razmjene informacija i aktivacija poslovne suradnje u aktualnim gospodarskim okolnostima. Konferencija je bila podijeljena u četiri panela: „Industrija, industrijska proizvodnja“, „Trgovina i ulaganja, poljoprivreda“, „Turizam i razmjena ljudi“ i „Medicina i zdravlje“.
 
Na otvaranju konferencije državni tajnik Antonić održao je pozdravni govor kao predstavnik Koordinacijskog mehanizma za malo i srednje poduzetništvo. U svom govoru državni tajnik naglasio je kako platforma suradnje malog i srednjeg poduzetništva u okviru 17+1 može imati značajnu ulogu u dijeljenju informacija i dati novi potencijal u borbi protiv posljedica pandemije COVID-19.
 
Sada je vrijeme da se sva pažnja usmjeri prema oporavku ako želimo ne samo da se naše poduzetništvo prilagodi i oporavi, već i da ostvari uspjeh u izazovima koje donosi budućnost, poručio je Antonić.

Stranica