Obavijest o održavanju Izvozne radionice za poduzetnike s područja Zagrebačke županije

U srijedu, 18. siječnja 2023. od 9 do 14 sati u Pučkom otvorenom učilištu (vijećnica) u Zagrebačkoj ulici 37, Velika Gorica održati će se Izvozna radionica za poduzetnike s područja Zagrebačke županije. 

Izvozna radionica je namijenjena svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, prvenstveno malim i srednjim poduzetnicima iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Zašto i kako izvoziti; Gdje i kako pronaći partnere; Mogućnosti i izvori financiranja. Također, na radionici će biti predstavljena i uspješna izvozna priča s područja Zagrebačke županije – tvrtka Geolux.d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i prodajom visokotehnoloških proizvoda.
 
Predavanja će održati stručnjaci iz institucija i organizacija u čijoj su nadležnosti pojedine teme, odnosno iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva financija – Carinska uprava, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Hrvatske banke za obnovu i razvitak te udruge Hrvatski izvoznici.
 
Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, prijave za sudjelovanje na radionici se zaprimaju do 16. siječnja 2023. putem e-maila: export@mingor.hr.
 
Izvozne radionice provodit će se tijekom cijele 2023. godine u svim županijama u organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, suorganizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i partnera - Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva financija – Carinske uprave, Hrvatske banke za obnovu i razvitak te udruge Hrvatski izvoznici.
 

Stranica