Natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola za najbolji videorad, strip, plakat te infografiku na temu: „ Pametno s pametnim tehnologijama- Zaštita potrošača u digitalnom svijetu“

Slika /arhiva_gospodarstvo/public/images/IMG_3865.JPG

U povodu Svjetskog dana prava potrošača, koji se obilježava svake godine 15. ožujka, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Hrvatskom regulatornom agencijom za mrežne djelatnosti, Hrvatskom agencijom za nadzor financijskih usluga, Hrvatskom narodnom bankom, Ministarstvom unutarnjih poslova, Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo te Nacionalnim CERT-om Hrvatske akademske i istraživačke mreže raspisalo je Nagradni natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola za najbolji videorad, strip, plakat te infografiku na temu: „Pametno s pametnim tehnologijama – Zaštita potrošača u digitalnom svijetu“. Natječajem se želi potaknuti učenike da steknu potrebno znanje i razviju svijest o potrošačkim pravima u svijetu digitalne tehnologije.

Odluka o dodjeli nagrada objavit će se na mrežnim stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Ministarstva znanosti i obrazovanja 11. ožujka 2019. godine. U svakoj kategoriji dodijelit će se po jedna vrijedna nagrada – pametna ploča za učionicu, a nagradu će ravnateljici ili ravnatelju škole uručiti predstavnik Vlade Republike Hrvatske na obilježavanju Svjetskog dana prava potrošača koji će se održati 15. ožujka 2019. godine od 10:00 do 18:00  sati u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, Savska cesta 18, Zagreb.



Stranica