Najava: Obilježavanje Svjetskog dana prava potrošača – 15. ožujka 2023.

Slika /slike/Vijesti/2022/Potrosac_plakat_2023_03.jpg
Povodom obilježavanja Svjetskog dana prava potrošača Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom organizira konferenciju „Osnaživanje potrošača u energetskoj tranziciji” koja će se održati 15. ožujka 2023. u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore (Rooseveltov trg 2, Zagreb) s početkom u 10 sati.

U jeku energetske krize koja neminovno pogađa sve dionike društva, cilj ovogodišnje konferencije je podići svijest potrošača o važnosti energetske tranzicije te unaprijediti zaštitu prava potrošača na energetskom tržištu.

Događanje će se održati u hibridnom formatu, odnosno uživo i putem videostreama i obuhvaćat će 2 tematska panela –  Uloga potrošača u energetskoj tranziciji te Pritužbe potrošača korisnika energetskih usluga.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali je broj sudionika u Vijećnici HGK ograničen. Prijave za sudjelovanje uživo moguće su putem poveznice https://www.eventbrite.com/e/osnazivanje-potrosaca-u-energetskoj-tranziciji-tickets-577066179477

Događanje će biti moguće pratiti i online putem poveznice https://youtube.com/live/omh1TdZqZ5A?feature=share

Promotivni letak za potrošače možete preuzeti ovdje.

Stranica