Ministar Filipović u radnom posjetu Gradu Bjelovaru

  • Slika /slike/Vijesti/2022/BBŽ 2 (2).jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, u pratnji generalnog direktora Hrvatskih voda Zorana Đurokovića danas je bio u radnom posjetu Gradu Bjelovaru gdje se sastao s gradonačelnikom Dariom Hrebakom.

Nakon sastanka s gradonačelnikom Hrebakom delegacija je obišla projekt aglomeracije u Gornjim Plavnicama, a posjetili su i pogon centra izvrsnosti u gospodarenju otpadom Doline.

„Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja prepoznalo je Bjelovar kao primjer kvalitetnog upravljanja u kojem se jasno vidi kako se takvim upravljanjem podiže standard života za sve stanovnike“, naglasio je ministar Filipović i čestitao gradonačelniku Hrebak na ostvarenim rezultatima.

Uoči posjete Gradu Bjelovaru, ministar Filipović posjetio je i Grad Grubišno Polje te se sastao s gradonačelnikom Zlatkom Mađeruhom. U pratnji bjelovarsko-bilogorskoj župana Marka Marušića i gradonačelnika Grubišnog Polja Zlatka Mađeruha, obišao je  podzemno skladište plina.

„Podzemno skladište plina u Grubišnom Polju jedan je od strateških projekata Vlade Republike Hrvatske te je važan dio sustava kojim osiguravamo stabilnost opskrbe plinom hrvatskih građana i gospodarstvenika, a time i sigurno te previdivo okruženje za daljnji razvoj našeg gospodarstva“, izjavio je ministar Filipović.

Stranica