Ministar Dobrović s gradonačelnikom Jelićem o projektima u Karlovcu

Slika /NASLOVNE FOTOGRAFIJE I KORIŠTENI LOGOTIPOVI/content/58c80f3d4df51.jpg

Ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović sastao se s gradonačelnikom Grada Karlovca Damirom Jelićem koji mu je prezentirao aktivnosti i projekte koji se realiziraju u Gradu. Gradonačelnik je ministru, među ostalim, naveo da je potrebno pojačati obranu od poplava na što mu je ministar odgovorio da je upoznat s tom problematikom i da se na tome intenzivno radi.

Vezano uz centar za gospodarenje otpadom Babina Gora navedeno je da sve aktivnosti idu prema planu te je među provedenim projektima posebno istaknut  završetak sanacije crne točke Lemić Brdo.

Gradonačelnik Jelić je ministra upoznao i s gospodarskom situacijom u gradu navevši da se razvijaju metalurška i drvoprerađivačka industrija te se u skladu s razvojem industrije otvaraju specijalizirani smjerovi u školama i na Veleučilištu u Karlovcu kako bi se osigurali kvalificirani radnici. Obnovljen je i studentski dom.

Ministar Dobrović čestitao im je na uspješnim projektima pohvalivši napore koji se ulažu s ciljem razvoja Grada, jačanja gospodarstva i omogućavanja otvaranja novih radnih mjesta.



Stranica