e-Savjetovanje o nacrtu Uputa za prijavitelje Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“

Slika /arhiva_gospodarstvo/public/Ilustracije/Foto2.jpg
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta obavještava zainteresiranu javnost da je 20. veljače 2019. godine na portalu e-Savjetovanje savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Uputa za prijavitelje Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“.
Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioriteta 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijskog prioriteta 3a „Promicanje poduzetništva, posebno olakšavajući ekonomsko iskorištavanje novih ideja i poticanje stvaranja novih poduzeća, uključujući putem poslovnih inkubatora“; Specifičnog cilja 3a2  „Omogućavanje povoljnog okruženja za osnivanje i razvoj poduzeća“.

Svrha (cilj) Poziva je osiguravanje potpore osnivanju novih poduzeća, povećanju broja aktivnih poduzeća i jačanju institucija koje pružaju potporu poduzetnicima, kako bi se na taj način pridonijelo ravnomjernijem i uravnoteženom razvoju hrvatskih regija.

Svrha savjetovanja je dobiti povratnu informaciju potencijalnih prijavitelja na zahtjeve postupka dodjele i zahtjeve za provedbu projekata kako bi poziv bio usmjeren rješavanju specifičnih problema prijavitelja.

Ministarstvo poziva zainteresiranu javnost da se uključi u raspravu te dostavi svoje primjedbe i prijedloge na nacrt Uputa uz pomoć elektroničke aplikacije e-Savjetovanje na poveznici https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=10352.

Rok za dostavu komentara, primjedbi i prijedloga na javno savjetovanje je 20. ožujka 2019. godine.

Stranica