03.11.2016. - Oglas za prijam službenika/ce u državnu službu na određeno vrijeme

Na temelju članka 61. stavka 6. Zakona o državnim službenicima („Narodne novine“, broj 92/05, 107/07, 27/08, 34/11, 49/11, 150/11, 34/12, 49/12-pročišćeni tekst, 37/13, 38/13, 1/15 i 138/15), Ministarstvo zaštite okoliša i energetike raspisuje

OGLAS
za prijam službenika/ce u državnu službu na određeno vrijeme

2. GLAVNO TAJNIŠTVO MINISTARSTVA
2.1. Sektor za ljudske potencijale i opće poslove
2.1.1. Služba za ljudske potencijale

   - viši/a upravni/a referent/ica – redni broj radnog mjesta: 18 - 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme, zamjena odsutne državne službenice

Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, sadržaj i način testiranja te vrijeme i mjesto održavanja testiranja biti će objavljeni na web stranici Ministarstva uprave www.uprava.gov.hr i web stranici Ministarstva zaštite okoliša i energetike www.mzoip.hr, najmanje pet dana prije testiranja.

Prijave na oglas s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave na web-stranici Ministarstva uprave na adresu: Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Glavno tajništvo Ministarstva, Sektor za ljudske potencijale i opće poslove, Služba za ljudske potencijale s naznakom "Za Oglas – radno mjesto 18", Radnička cesta 80, 10000 Zagreb.

Kandidatom prijavljenim na oglas smatrat će se samo osoba koja podnese pravovremenu i urednu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz oglasa.

Urednom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u oglasu.

Prijava se smatra pravovremenom ako je pristigla u roku. Prijava poslana preporučeno poštom smatrat će se pravovremenom ako dan predaje pošti pada unutar roka prijave.

Zakašnjele i nepotpune prijave na oglas neće se razmatrati.

O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni dostavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog kandidata.

Izabrani kandidat pozvat će se da u primjerenom roku, a prije donošenja rješenja o prijamu u državnu službu, dostavi uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta.

Oglas je objavljen na web stranici Ministarstva uprave dana 2. studenog 2016. godine.